fbpx
Сьогодні
10:58 08 Лип 2023

У Вінниці силовики затримали розвідника так званої "днр"

Фото: З відкритих джерел

Служба безпеки України затримала бойовика-розвідника так званої "ДНР", який хотів заховатися у Вінниці.

Про це пише Рубрика, посилаючись на СБУ.

Як повідомляють силовики, зловмисником виявився мешканець Донеччини, який у 2014 році вступив до лав "розвідувальної роти" угруповання "Восток". Його контролював 1-й армійський корпус ЗС РФ.

бойовик з днр

Фото: СБУ

У тому ж році він брав активну участь у захопленні адміністративних будівель та ключових об'єктів критичної інфраструктури міста Горлівка.

Ще до початку повномасштабного вторгнення рф бойовик вирішив залишити ряди окупантів і переїхав до Вінниці, де намагався переховуватись від правосуддя.

бойовик з днр

Фото: СБУ

СБУ затримали його біля дому, де він проживав. У його телефоні знайшли фото з бойових дій проти Сил антитерористичної операції у Донецькій області.

Йому інкримінують участь у терористичній групі, загрожує о 15 років. Зараз він під вартою.

Нагадаємо, що у Дніпрі співробітники Служби безпеки України затримали росіянина Олександра Федосеєва – "праву руку" підсанкційного мільярдера Михайла Шелкова. Їх обох підозрюють у незаконному вивезенні титану з України до росії.

Також співробітники Служби безпеки України затримали агента білоруського Комітету державної безпеки. За даними спецслужби, чоловік шпигував на північному кордоні України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: