fbpx
Сьогодні
18:45 07 Лип 2023

На Херсонщині російські війська випустили чотири керовані авіабомби по Козацькому та Веселому

Фото: Ілюстративне

Чотири керовані авіаційні бомби випустив ворог по Козацькому та Веселому у Херсонській області. Пошкоджені житлові будинки та виробниче підприємство.

Про це повідомили в Телеграмі Херсонської ОВА, пише Рубрика.

"Російська авіація продовжує "кошмарити" Козацьке та Веселе. Сьогодні близько 10:00 по мирних населених пунктах окупанти випустили чотири керовані авіабомби. Через ворожі удари пошкоджено фасад памʼятки культури, приміщення виробничого підприємства та житлові будинки", – йдеться у дописі.

На щастя, мирні люди не постраждали.

Довідка

За минулу добу противник здійснив 77 обстрілів, випустивши 371 снаряд з мінометів, артилерії, танків, "Градів", авіації та БПЛА.

По місту Херсон ворог випустив 37 снарядів. російські військові влучили у житлові квартали населених пунктів області; будинок культури у селі Таврійське та заклад торгівлі у Херсоні.

Зазначається, що через російську агресію 10 людей отримали поранення.

Нагадаємо, у ніч на 7 липня армія РФ атакувала іранськими ударними дронами "Shahed-136/131" з південно-східного напрямку. Повітряні Сили знищили 12 з 18 ударних БПЛА.

російська армія сьогодні вночі атакувала Дніпропетровщину "шахедами", унаслідок чого було пошкоджено авто, зайнялися пожежі, двоє людей загинули.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: