fbpx
Сьогодні
09:25 04 Лип 2023

Війська рф вчергове атакували Україну "Шахедами": що відомо

У ніч на 4 липня російсько-окупаційні війська завдали чергового удару ударними безпілотниками Shahed іранського виробництва по Україні: на цей час інформацію щодо наслідків атаки уточнюють.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, Телеграм голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Як повідомили у військовому командуванні, вночі російська федерація атакувала Україну іранськими ударними БпЛА "Shahed".

У Генштабі наголосили, що інформація щодо наслідків російської терористичної атаки наразі уточнюється.

Дніпропетровщина

Своєю чергою, Лисак розповів, що ввечері росіяни дронами атакували Нікопольський район. Вони скинули боєприпаси на Марганецьку громаду.

Він підкреслив, що на щастя минулося без постраждалих, наслідки удару уточнюють.

Новина доповнюється.

Довідка

Нагадаємо, що 3 липня російські війська застосували "Шахеди" для ударів по Сумах. У центрі міста було зафіксовано чотири "прильоти".

Спочатку було відомо про одну жертву та 15 постраждалих.

Через удар було пошкоджено адміністративну будівлю та два багатоквартирні житлові будинки. Російська атака призвела до значних руйнувань, наголосили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Пізніше повідомили, що у Сумах внаслідок атаки іранських безпілотних літаючих апаратів "Шахед" загинули дві людини. При цьому ще 19 отримали поранення.

Також, цієї ночі росія вночі атакувала Україну 17 ударними дронами "Shahed-136/131", 13 із них знищила протиповітряна оборона.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: