fbpx
Сьогодні
16:04 04 Лип 2023

Наслідки обстрілу Первомайського на Харківщині: поранення отримали 11 дітей, серед них - двоє немовлят

Фото: Харківська ОВА

4 липня, на Харківщині у місті Первомайському внаслідок російського обстрілу постраждала значна кількість людей: відомо про госпіталізацію 31 мешканця, в тому числі 11 дітей – серед них двоє немовлят.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі, пише Рубрика.

"Станом на 15:00, відомо про значну кількість постраждалих: 31 особу госпіталізовано (з них 9 дітей, двоє немовлят – 1 рік та 10 місяців). Є пошкоджені багатоповерхівки та авто", – зазначив очільник Офісу Президента.

Єрмак також нагадав, що вибух у Первомайському пролунав близько 13:35.

Окрім того, керівник ОП додав, що, за попередньою інформацією, росіяни здійснили обстріл фугасним снарядом. Унаслідок цього сталося загоряння кількох автомобілів на парковці.

Як раніше писала Рубрика, 4 липня окупаційні війська завдали удару по Первомайському Харківської області, внаслідок чого пролунав вибух та розпочалася пожежа: пошкоджено автомобілі та житлові будинки, поранення отримали 12 мешканців міста.

Директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта вказав попередні дані в коментарі "Суспільне Харків". Він наголосив, що тяжкі поранення внаслідок удару по Первомайському отримали дитина та жінка.

"Суспільне" зазначає, що коли пролунав вибух, у місті прощалися з загиблим військовослужбовцем 3-ої окремої штурмової бригади Олегом Фадєєнком з позивним "Малиш".

Довідка

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу Херсона вранці 4 липня загинули двоє людей – чоловік і жінка. Дані щодо поранених уточнюються.

Вчора ворог поранив у Херсонській області шістьох мирних. По Херсону росіяни випустили 35 снарядів.

Як писала Рубрика, унаслідок безпілотникової ворожої атаки по обласному центру Суми, 3 липня, зросла кількість жертв до трьох людей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: