fbpx
Сьогодні
Фото 21:51 03 Лип 2023

В Іспанії відкрили мурал "Мир у наших руках", присвячений Україні

Фото: Korobkov Аrt Studio

Український мурал "Мир у наших руках" відкрили в іспанському місті Кордова. Його автори — київські митці Ольга й Михайло Коробкови.

Про це художники повідомили у своїх соцмережах, інформує Рубрика.

Фото: Korobkov Аrt Studio

Своїм стінописом митці хочуть привернути увагу світу до війни в Україні та спонукати Європу й надалі продовжувати підтримувати українців у спротиві російській агресії.

Художники намалювали на муралі матір із немовлям: вони символізують любов, надію та віру у світле майбутнє українців.

Фото: Korobkov Аrt Studio

"Сотні тисяч мам із дітьми, чоловіків та жінок загинули із початком російського вторгнення та повномасштабної війни в Україні. Тож через мистецтво ми розповідаємо Світу про нас, сильних та незламних українців, які виборюють своє життя та свободу кожного дня. Цей мурал уособлює все світле та прекрасне, що є в нашій нації", — говорить Ольга Коробкова.

Фото: Korobkov Аrt Studio

Мурал розташований в історичному центрі Кордови — на стіні стародавньої Митниці XIV століття перед Катедральним собором Непорочного Зачаття Діви Марії.

Нагадаємо, у Харкові відкрили пам'ятник дітям, які загинули під час збройної агресії російської федерації проти України. 

А у Львові поблизу Оперного театру встановили скульптуру гіганта "Містер Арбітріум" італійського скульптора Емануеле Джіаннеллі, яка заввишки 5,5 метрів. Статуя ілюструє підтримку України під час російської агресії.

Також Рубрика писала, що у Дарницькому районі Києва 1 липня відкрили мурал, який присвятили героям-рятувальникам.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: