fbpx
Сьогодні
11:15 27 Чер 2023

Український сервіс для командної роботи Worksection запустив інтеграцію з найпопулярнішими серед підприємців системами CRM

CRM Customer Relationship Management for business sales marketing system concept

Український сервіс для командної роботи Worksection запустив інтеграцію з українськими CRM-системами KeyCRM та NetHunt, а також з Pipedrive і HubSpot. Функція з'явилась разом з оновленням 27 червня і дозволяє поєднати CRM як інструмент для продажу проєкту та Worksection як інструмент для роботи над проєктом.

Про це інформує Рубрика.

Як це працює?

В акаунті Worksection можна під'єднати один з перелічених сервісів. Завдяки цьому при переміщенні угоди в CRM на новий етап у Worksection створюється завдання у відповідному проєкті.

За бажання можна також призначити відповідальних, виставити терміни та пріоритети для завдань, імпортувати дані з CRM у завдання та автоматично змінити статус угоди в CRM при закритті завдання у Worksection.

"Завдяки функції інтеграції користувач отримує комплексне рішення, яке поєднує продажі, роботу з клієнтами, розподіл завдань та управління проєктами", — розповів співзасновник Worksection Чингиз Баринов.

Кому це потрібно?

Нова функція Worksection з'явилась у відповідь на запит підприємців, які чекали на альтернативу софту російських компаній, що припинили роботу в Україні. Інтеграція буде корисна компаніям, яким потрібно з'єднати відділ продажу з відділом розробки.

 

Як використовувати?

Уявімо, що ви керівник креативного агентства. Ваша команда знайшла клієнта, продала йому проєкт, наприклад, створення стенда для виставки та зібрала всі вимоги. Для цього найкраще підійде CRM-система на кшталт NetHunt або KeyCRM.

Далі, на етапі розробки проєкту, потрібно взяти дані про клієнта та проданий проєкт з CRM та передати в Worksection: створити проєкти, поставити завдання дизайнеру, програмісту тощо. Після завершення робіт важливо проконтролювати, щоб бухгалтерія підготувала потрібні документи.

Нова інтеграція допоможе організувати та автоматизувати цей процес. Дані синхронізуються між системами, фахівці отримують сповіщення про завдання з термінами та даними з CRM, керівники легко контролюють витрати та розподіляють ресурси.

Довідка

Worksection — український сервіс для командної роботи, присутній на ринку з 2008 року. Пропонує всі необхідні функції для організації підтримки та моніторингу роботи команд будь-якої організації у зрозумілому й простому інтерфейсі.

Нагадаємо, Рубрика повідомляла про 10 основних етапів робіт просування сайту у 2023 році.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: