fbpx
Сьогодні
Фото 19:10 24 Чер 2023

Із росії до білорусі прилетіли п'ять транспортних військових літаків

Фото: Getty Images

У білорусі приземлилося п'ять транспортних військових літаків Іл-76 ВКС  із росії. За наявною інформацією, літаки прилетіли порожніми.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на " Белорусский Гаюн ".

За інформацією "Беларускі Гаюн", наразі на аеродром "Мачулищі" заходять на посадку один за одним 5 одиниць Іл-76 ВКС РФ. Перший літак сів о 17:50.

"В даний момент на аеродром "Мачуліщі" заходять на посадку один за одним 5 одиниць Іл-76 ВКС РФ", – йдеться у повідомленні.

За даними видання, ці літаки прибувають до білорусі порожніми.

Довідка

Як пише портал Reform.by з посиланням на дані про маршрути польотів Radarbox, з Мінська вночі вилетів борт Canadair CL-600−2B19 Challenger 850.

Літак вилетів з Мінська опівночі 24 червня, зробив великий обліт аж над Каспійським морем та Грузією і приземлився у турецькому Бодрумі, що на узбережжі Середземного моря.

Схоже на те, що літак спеціально оминав південні області росії.

Журналісти зазначають, що цей борт часто використовують найвищі посадовці білорусі та члени родини самопроголошеного президента олександра лукашенка.

Нагадаємо, що вдень, 22 червня, у білорусі біля міста Івацевичі під Барановичами впав російський військовий вертоліт Мі-24. Члени екіпажу вижили, але отримали поранення.

Також Рубрика повідомляла, що 24 червня у Кантемирівському районі Воронезької області російської федерації ймовірно було збито літак АН-24.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: