fbpx
Сьогодні
14:54 23 Чер 2023

Будинок 14-річного Сашка з кліпу Imagine Dragons відновить донор UNITED24

English version here

У травні 2023 року амбасадори платформи UNITED24, американський гурт Imagine Dragons, презентували кліп на композицію Crushed. Його головним героєм став 14-річний Сашко з Новогригорівки Миколаївської області, чий будинок зруйнований внаслідок російських обстрілів.

Відео побачили мільйони глядачів у всьому світі, а тема руйнації, якої росія завдає Україні, знову потрапила в усі світові новини.

Режисером кліпу, який привернув увагу до історії Сашка, став Тай Арнольд, автор найпопулярніших відео Imagine Dragons. Тай зустрів Сашка під час двомісячної подорожі Україною.

"Я познайомився з Сашком, коли доставляв гуманітарку в його село, Новогригорівку. Я дивився на зруйновані будинки й помітив, як Сашко блукає на самоті. Ми почали спілкуватись, і я дізнався його історію, зняв відео з ним, поки ми розмовляли. Поспілкувавшись з Imagine Dragons про кліп, я відчув, що кадри з Сашком можуть розповісти важливу історію про Україну та війну. Зрештою Сашко погодився, і я дуже радий, що ми створили добру історію, яка змінила його життя", — прокоментував Тай Арнольд.

Відсьогодні будинок хлопця почали відновлювати завдяки партнеру фандрейзингової платформи — мережі мультимаркетів «Аврора».

"Коли Тай приїхав в Україну, ми подумали, що він обмежиться Києвом, максимум областю, але він поїхав далі. Два місяці він подорожував сходом та півднем України попри постійну небезпеку, зустрів Новий рік з українськими військовими в Бахмуті. А потім повідомив нам, що зняв щемку історію про хлопця і думає, що з цього вийде кліп для Imagine Dragons. Звісно, ми були неймовірно вдячні, адже кожна така робота — це можливість знову і знову нагадувати світу про війну в Україні. Кліп Crushed неможливо було дивитися без сліз. І ми одразу зрозуміли, що маємо допомогти Сашкові повернутися додому. Тож ми попросили про допомогу нашого постійного партнера — мережу "Аврора". Все погодження зайняло 10 хвилин. І за цю миттєву реакцію, за щирість ми низько вклоняємося усім донорам UNITED24", — говорить Ярослава Гресь, координаторка UNITED24.

"Будинок Сашка суттєво зруйнований, відбудовувати цілі фрагменти потрібно з нуля. Тож ми вирішили додати ще пару кімнат і веранду, про яку мріяла Сашкова мама. Будівельники поспішають, за пару місяців обіцяли здати роботи. Усі долучені до цього проєкту команди відчувають причетність до історії хлопця, який відмовився від будь-яких пропозицій переїхати в місто чи в інше село, від нового будинку чи квартири, бо його єдина мрія — повернутися в рідний дім. Ми раді допомогти цій мрії здійснитися", — говорить Тарас Панасенко, СЕО та співзасновник мережі "Аврора".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: