Сьогодні вночі ворог атакував балістикою Запоріжжя і передмістя, є руйнування, – ОВА

російські війська сьогодні вночі, 20 червня, здійснили масовану повітряну атаку на Запоріжжя і передмістя, пошкоджено комунікації і приватне майно, обійшлося без жертв.

Як пише Рубрика, про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко у Telegram.

Близько пів на другу ночі вибухи пролунали в Запоріжжі. Тоді в місцевих пабліках повідомляли попередньо про ракетні атаки військ рф за допомогою С-300.

Як розповів пізніше голова Запорізької військової обласної адміністрації Юрій Малашко, вибухи пролунали в самому місті та в передмісті.

"Мішенями рашистів стали комунікації, майно та техніка сільськогосподарського та фермерського господарства, а також популярного місця відпочинку", – уточнив тоді чиновник у Telegram.

На місці події працювали фахівці та екстрені служби для ліквідації наслідків.

На щастя, внаслідок ворожої атаки цієї ночі ніхто не постраждав, уточнив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. Він додав, що житлові будинки також не було пошкоджено.

"Доки російські снаряди нищать цивільні об'єкти, воюють з мирними людьми та тваринами, ЗСУ продовжує шлях до звільнення нашої землі та довгоочікуваної перемоги", – наголошує глава ОВА.

У ранковому зведенні Генштаб підтвердив інформацію про застосування ворогом С-300 для ударів по Запоріжжю та його околицях. За попередніми даними, окупанти використали для атак 7 ракет цього комплексу.

Про вибухи у Запоріжжі повідомлялося близько 01:00.

Як писала Рубрика сьогодні вночі росіяни атакували Україну баражуючими БпЛА. У небі над Україною захисники знищили 32 "Шахеди" з 35.

По столиці ворог вчергове запустив безпілотники, українська протиповітряна оборона знищила близько 20 баражуючих боєприпасів навколо Києва.

Свіжі дописи

  • Новини

Ворог атакував “Шахедами” з півдня всю ніч: Морські сили знищили 4 дрони-камікдзе

У неділю ввечері російські війська запустили по Україні "Шахеди" з південного напрямку. Військово-морські сили Збройних… Читати більше

Monday May 20th, 2024
  • Новини

Ніхто на борту не вижив: президент Ірану загинув під час аварії гелікоптера

Президент Ірану Ібрагім Раїсі та всі інші пасажири, які були на борту гелікоптера, що напередодні… Читати більше

Monday May 20th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: в Києві запрацював перший рекрутинговий центр ССО

У столиці запрацював перший рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій ЗСУ. Тут охочі долучитися до лав… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Як подолати кадрову кризу в енергетиці: освітній проєкт Глобального договору ООН в Україні 

Глобальний договір ООН в Україні в межах Ukraine Energy Initiative розпочав дослідження потреб енергетичних компаній… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

У Запорізькому музеї вперше зафіксували рекорд України

Представники Національного реєстру рекордів України в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї зафіксували найбільшу кількість предметів фалеристики… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Генштаб: найгарячіше на Покровському та Сіверському напрямках

Найгарячіша ситуація на Покровському та Сіверському напрямках. Загалом з початку 19 травня на фронті відбулося… Читати більше

Sunday May 19th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.