fbpx
Сьогодні
11:39 18 Чер 2023

У британській розвідці вважають, що росіяни зазнають найбільших втрат за останні чотири місяці

English version here

Фото: Reuters

Останніми днями тривають запеклі бої, в ході яких і Україна, і росія зазнають значних втрат, запеклі бої тривають на трьох напрямках.

Про пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 18 червня.

Як зазначили британські аналітики, найбільш інтенсивні зараз тривають у Запорізькій області, на заході Донецької області та навколо Бахмута.

Представники британського відомства зазначають, що ЗСУ продовжують вести наступальні операції та досягли незначних успіхів.

В огляді також підкреслюють, що російські окупаційні війська часто проводять доволі ефективні оборонні операції.

"На півдні російські війська часто проводять відносно ефективні оборонні операції. Обидві сторони зазнають значних втрат, причому втрати росіян, ймовірно, є найвищими з часів піку битви за Бахмут у березні", наголосили в повідомленні розвідки.

Напередодні британська розвідка повідомляла, що російські війська тимчасово отримали перевагу у повітрі на півдні. Оскільки з початком контрнаступу України туди перекинули додаткові ударні гелікоптери.

Нагадаємо, що Міноборони Британії вже повідомляло про збільшення кількості бойових вильотів російської тактичної авіації, особливо над південною частиною України, вже спостерігається протягом останніх двох тижнів. Ймовірно, це є відповіддю на контрнаступ ЗСУ.

Своєю чергою, українські захисники знищили вже понад 300 військових гелікоптерів країни-окупанта з початку війни.

Як писала Рубрика, за минулу добу, 17 червня, українські Збройні сили ліквідували близько понад 600 загарбників, загалом з початку російської агресії окупанти втратили особового складу майже 220 тисяч вояк.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: