fbpx
Сьогодні
15:36 14 Чер 2023

На Новочеркаській електростанції у Ростовській області рф спалахнула пожежа: що відомо

Фото: Скріншот з відео

У російському Новочеркаську Ростовської області сталася пожежа на тепловій електростанції (ДРЕС), яка є основним джерелом генерації електроенергії в регіоні.

Про це пишуть пропагандистське видання "РИА Новости", "Meduza", "161.ru"

Як повідомляють змі, на площі 200 квадратних метрів начебто спалахнув дах електростанції.

Проте рятувальники твердять, що на місце події вже прибули десятки пожежників.

Окрім того, на самій ДРЕС повідомили, що відкрите горіння на території енергооб'єкта загасили. Роботу електростанції довелося призупинити.

Своєю чергою, місцеві видання з посиланням на джерела у силових структурах пишуть, що пожежа поширилась вже на 400 квадратних метрів, у результаті якої постраждало 3 людей.

Нагадаємо, що вранці 13 червня, у Краснодарському краї російської федерації сталася потужна пожежа на нафтобазі в районі Яблонівського мосту.

Що відомо про в російській федерації 

Відмітимо, що в рф останнім часом почастішали випадки пожеж, які трапляються як у прикордонних, так і в дуже віддалених регіонах.

Нагадаємо, що у Краснодарському краї нещодавно також спалахнула нафтобаза. Це сталося у ніч проти 3 травня у селищі Волна, яке знаходиться неподалік Кримського мосту.

Після цього, вночі 31 травня в регіоні сталася пожежа на території Афіпського нафтопереробного заводу начебто через атаку невідомого дрона.

Окрім того, на заході москви в кількох кілометрах від академії ФСБ сьогодні, 7 травня, горіли будівельні матеріали на відкритому майданчику будівництва. Над містом було видно густий чорний дим.

Також, унаслідок лісової пожежі у селищі Первомайський Свердловської області росії загорілися склади з порохом. Влада регіону розпочала евакуацію жителів населеного пункту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: