fbpx
Сьогодні
Фото 11:24 13 Чер 2023

Співробітники СБУ затримали в Лимані главу "філії Донбасгаза ДНР", який обігрівав казарми ворога

Фото: facebook com SecurSerUkraine

Правоохоронці Служби Безпеки затримала в Лимані колаборанта, який обігрівав казарми російських бійців під час окупації міста.

Про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ, пише Рубрика.

"Служба безпеки викрила ще одного колаборанта у результаті стабілізаційних заходів на звільнених територіях Донеччини. Поплічником ворога виявився колишній майстер газорозподільних мереж у Лимані. Під час тимчасової окупації міста він підтримав російських загарбників і пішов з ними на співпрацю. За це його призначили керівником створеної агресором місцевої "філії Донбасгаза ДНР"", – йдеться в повідомленні.

Фото: СБУ

Як зазначається, після "призначення", він одразу приступив до організації обігріву захоплених будівель, де були "розквартировані" російські окупаційні угруповання. При цьому, колаборант повністю залишив без теплопостачання оселі місцевих жителів.

Після звільнення Лиману зловмисник намагався втекти з міста до тимчасово окупованого Єнакієвого. Однак, співробітники СБУ своєчасно викрили і затримали його.

Фото: СБУ

За інформацією пресслужби, наразі слідчі Служби безпеки повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (Колабораційна діяльність).

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину.

Нагадаємо, на Полтавщині працівники СБУ викрили постачальника товарів для військово-морського флоту рф.

Також СБУ в Полтаві затримала лідера "народовладдя":закликав до захоплення держвлади.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: