fbpx
Сьогодні
21:36 09 Чер 2023

Зеленський провів чергове засідання Ставки: основна увага була приділена ситуації на передовій

Фото: ОПУ

Наразі увага України сконцентрована на всіх напрямках, де потрібні дії й де ворог може зазнати поразок.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, пише Рубрика з посиланням на відеозвернення глави держави.

"Провів Ставку. Ситуація на передовій – цьому основна увага. Доповіді – командувачі оперативних напрямків, головком, ГУР, Міністерство оборони, Мінстратегпром, Міністерство внутрішніх справ", – повідомив президент.

Також, за його словами, увага сконцентрована і на всіх напрямках, де необхідні дії Сил оборони і де ворог може зазнати тих чи інших поразок.

Крім того, учасники засідання Ставки обговорили оборону, здобутки на передовій, а також постачання та розподіл боєприпасів, посилення артилерії та ППО.

Глава держави висловив подяку українським воїнам, які перебувають нині в умовах важких боїв.

"Бачимо ваш героїзм, і ми вдячні вам за кожну хвилину вашого життя – життя, яке дійсно є життям України. Бо настільки Україна вільна – наскільки ви, наші воїни, сильні. Настільки Україна захищена – наскільки ви, наші воїни, результативні", – сказав Зеленський.

Довідка

Раніше Маляр повідомляла, що Сили оборони переходять до контрнаступальних дій на певних напрямках фронту. За її словами, бійці ЗСУ рухаються там досить широким фронтом. Згодом вона деталізувала, що успіхи є біля населених пунктів, що знаходяться під Бахмутом.

Як ми писали, командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що російські військові продовжують втрачати позиції на Бахмутському напрямку. Водночас українські бійці виконують дедалі більше успішних наступальних операцій.

Своєю чергою президент Володимир Зеленський, дякуючи 3-ій ошб та 57-ій омб, натякнув, що українські захисники просунулись уперед на Бахмутському напрямку.

Нещодавно заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що за 6 червня просунулися від 200 до 1100 метрів на різних ділянках.

Однак російський диктатор володимир путін вже заговорив про нібито початок контрнаступу українських військових. При цьому він поскаржився на нестачу сучасної зброї у країни-агресора.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: