fbpx
Сьогодні
Відео 22:21 04 Чер 2023

Державі-агресорці вдається обходити міжнародні санкції, бачимо кожен напрямок, - Зеленський

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 4 червня, провів спеціальну нараду щодо санкцій проти російської федерації, де йшлося про способи росії обійти санкції.

Про це інформує Рубрика з посиланням на вечірнє звернення президента.

"Сьогодні провів спеціальну нараду щодо санкцій. ГУР, Служба зовнішньої розвідки, уряд, Офіс. Дуже детально проаналізували, як Росія обходить санкції та хто їй допомагає. Різні країни, різні компанії, без яких Росія не змогла б виробляти засоби терору, зокрема ракети.

На жаль, державі-терористу вдається використовувати технології світу через мережу постачальників, вдається обходити міжнародні санкційні режими.

Ми бачимо кожен напрямок обходу наявних санкцій, кожну країну, чия територія або юрисдикція, чиї громадяни використовуються Росією для продовження терору. І ми маємо закрити всі такі напрямки – разом із партнерами, – щоб не було в російських ракетах, у російській зброї продукції вільного світу. Необхідні кроки будуть", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент Зеленський сьогодні показав щемливе відео з дітьми, чиї життя забрала армія рф.

Раніше Володимир Зеленський узяв участь у відкритті Центру захисту прав дитини, який протидіятиме злочинам росії проти українських дітей.

А 29 травня Зеленський опублікував відео з дітьми, які бігли під звуки вибухів під час денної російської ракетної атаки на українську столицю, та подякував усім, хто допомагає захищати українців від російських загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: