fbpx
Сьогодні
20:59 03 Чер 2023

У Генічеську проукраїнських мешканців утримують у підвалах податкової, – Генштаб

English version here

Російські окупанти в Генічеську Херсонської області утримують проукраїнських громадян у підвалах будівлі колишньої податкової інспекції.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

"Російські окупаційні війська продовжують чинити тиск на громадян України та порушувати права людини на тимчасово захоплених територіях. Зокрема, в Генічеську Херсонської області у підвалах будівлі колишньої податкової інспекції примусово утримуються громадяни України з проукраїнською позицією", – йдеться у повідомленні.

Генштаб також повідомляє, що росіяни продовжують використовувати інфраструктуру тимчасово окупованих населених пунктів для надання медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям.

"Нещодавно в населеному пункті Скадовськ Херсонської області на території дитячого садочка загарбники облаштували польовий шпиталь, де на лікуванні перебувають понад 50 окупантів з пораненнями різного ступеня важкості", – йдеться у зведенні.

Нагадаємо, Українська влада має дані про те, що росія утримує на своїй території понад 27 тисяч цивільних громадян України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: