fbpx
Сьогодні
Фото 18:32 29 Тра 2023

Для Київського зоопарку запустили рекламну кампанію: як працює це рішення

English version here

Для Київського зоопарку на підтримку врятованих тварин маркетингове агентство Fedoriv Agency створило рекламну кампанію "Не буде у столиці тих почвар".

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Внаслідок бойових дій та постійних бомбардувань з боку російських військ знищуться цінні природні території, помирає велика кількість тварин, які знаходяться в зоопарках, заповідниках або в покинутих домівках. Знищуються умови для належного проживання тварин як у дикій природі, так і спеціалізованих місцях.

Яке рішення?

"Колись, наче в минулому житті, ми створили кампанію на підтримку Київського зоопарку — побачивши її на вулицях, ви усміхались. Тепер у неї є продовження від імені тварин, яких довелося евакуювати з-під обстрілів з різних міст України. І знаєте, їм є що сказати світові", — говорять креатори.

Кампанію "Не буде у столиці тих почвар" презентували на підтримку врятованих тварин.

реклама для зоопарків

Як це працює?

Кампанія створена на підтримку 400 тварин, яких прихистив Київський зоопарк з початку повномасштабного вторгнення.

"400 — не квадратура вольєрів і не енергія чарівності бегемота Лілі в кілоджоулях, хоча, можливо, і вона теж. Це кількість тварин, яких прихистив Київський зоопарк з початку повномасштабного вторгнення. Помножте ще на вісім — і вийде велика сім'я завсідників та новачків, про яких тут піклуються без вихідних, бережуть від гучних обстрілів, допомагають освоїтися на новому місці й пережити найтривожніші дні й ночі у спокої й теплі", — додають творці.

Нагадаємо, Рубрика повідомляла, що у Луцьку працівники зоопарку виходили маленьке мавпенятко, за яким відмовилася доглядати мати.

А у столичному зоопарку після падіння уламків ракети тваринам проводили антистресову терапію.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: