fbpx
Сьогодні
19:58 21 Тра 2023

Ворожа армія обстріляла Харків

Фото ілюстративне

російські війська обстріляли територію Харкова. Місцевих мешканців закликають залишатись в укриттях.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

"Увага! Жителі Харкова та області, окупанти знову завдають ударів!", – повідомив Синєгубов.

Він наголосив, що місцевим жителям необхідно залишатись в укриттях та в жодному разі не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

В момент ворожого обстрілу в місті була оголошена повітряна тривога.

Водночас російські пабліки повідомляють, що запуски ракет по Харкову та Харківській області були здійснені з території Бєлгородської області рф. Вони також публікують відповідне відео.

Під ударом опинились Циркуни.

Синєгубов повідомив, що окупанти вчергове завдали ракетного удару по с. Циркуни Харківського району.

"Одна з ракет, попередньо ЗРК С-300, влучила в землю, ще одна пошкодила приватний житловий будинок. На жаль, постраждав цивільний чоловік. Зараз медики надають йому допомогу. На місці працюють екстрені служби. Інформація уточнюється", – сказав він.

Довідка

В результаті успішного контрнаступу Збройних Сил України на Харківському напрямку, який відбувся восени минулого року, росіян було позбавлено можливості атакувати місто піхотою. Однак, вони продовжують використовувати артилерію та ракети.

Більшість обстрілів області здійснюються росіянами за допомогою ракетних систем С-300. Але вчора на Харків була здійснена атака за допомогою дрона-камікадзе.

Нагадаємо, уночі, 14 травня, під час масованої атаки по Україні російські загарбники завдали ракетних ударів, попередньо ЗРК С-300, по Харкову та смт Золочів Богодухівського району Харківської області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: