Під час нічної атаки по Україні окупанти використали 20 ударних безпілотників: 18 з них по Київщині

У ніч на 20 травня російсько-окупаційні війська вкотре атакували ударними безпілотниками Україну. Армія рф вдарила з північного напрямку 18-ма дронами Shahed-136/131, які спрямували на Київську область.

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ, інформує Рубрика.

Як повідомляють повітряники, усі вони знищені силами та засобами повітряного командування "Центр" Повітряних сил.

Окрім того, наприкінці доби 19 травня на східному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування "Схід" були знищені два ударні дрони типу Shahed.

Також на південному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування "Південь" — розвідувальний безпілотник "Мерлін-ВР".

У Повітряних Силах додали, що протягом минулої та поточної доби тактична авіація Повітряних сил ЗСУ здійснила до 30 літаковильотів на вогневе ураження та винищувальне авіаційне прикриття.

Як писала Рубрика, у ніч на 20 травня над Києвом українські протиповітряні Сили оборони знищили усі ворожі безпілотники "Shahed", якими атакувала столицю російська армія.

Внаслідок падіння уламків дронів пошкодження дістали 2 житлових будинки, приміщення СТО та автомобілі, попередньо обійшлося без постраждалих.

Довідка

Як писала Рубрика, 18 травня російська армія під час чергової масованої атаки травня випустила по Україні 30 ракет. З них 29 українським силам вдалось збити.

Крім того, поліція у Київській області виявила уламки збитих ракет, якими росія намагалася атакувати столицю. Що стосується Києва, то російські війська сьогодні вночі, 18 травня, спробували завдати удару по столиці. Повідомляється, що всі повітряні цілі знищені силами ППО.

Свіжі дописи

  • Новини

Цієї весни в Україні висадили понад 17 тисяч гектарів лісу

За період весняної лісокультурної кампанії в Україні висаджено понад 121 млн сіянців на 17 тис.… Читати більше

Saturday May 18th, 2024
  • Новини

Усюди, де складно, наші сили дають гідну відсіч окупанту, – Зеленський

Збройні сили України відбили російський штурм Часового Яру, де знищили понад 20 одиниць броньованої техніки… Читати більше

Saturday May 18th, 2024
  • Новини

Українські військові збили штурмовик Су-25 на Донеччині

Зенітники 110-ї окремої механізованої бригади імені генерала-хорунжого Марка Безручка збили російський штурмовик Су-25 в Донецькій… Читати більше

Saturday May 18th, 2024
  • Новини

Знай наших: Харлан здобула срібло на Кубку світу

У болгарському Пловдиві цими вихідними проходить завершальний перед Олімпійськими іграми етап Кубка світу з фехтування… Читати більше

Saturday May 18th, 2024
  • Новини

19 травня аварійні відключення електроенергії можливі лише у двох областях України

У двох областях України завтра, 19 травня, можливі аварійні відключення електроенергії. Про це повідомляє Рубрика,… Читати більше

Saturday May 18th, 2024
  • Новини

На Дніпропетровщині чоловік із ножем напав та поранив співробітника ТЦК

У Дніпропетровській області озброєний чоловік напав на співробітника ТЦК. Військовослужбовець в результаті отримав поранення. Про… Читати більше

Saturday May 18th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.