fbpx
Сьогодні
16:47 17 Тра 2023

На Запоріжжі українські військові завдали ударів по ангару окупантів: детонація тривала пів години

Фото ілюстративне

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області до російських окупантів звітало Бавовнятко. У селі Берестове Бердянського району пролунало 4 потужні вибухи в ангарі, де окупаційні війська облаштували свою базу.

Про це повідомило місцеве видання "Ріа-Мелітополь", посилаючись на дані розвідки.

Як повідомили там, сталися два прильоти і вони були точно в ціль. Детонацію після вибухів чули ще з пів години.

"У свинособак погоріла майже вся техніка коло ангару: урали, легкові автівки", – констатували журналісти.

"Особовий склад окупанти відразу почали виводити з бази. Переляканих майбутніх трупаків вивезли до Бердянська. Але це їх точно не врятує. Бо все тільки починається", – запевнили автори "Ріа-Мелітополь".

Берестове, Бердянський район

Фото: DeepState

Нагадаємо, що 12 травня вибухи пролунали у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області. Внаслідок "бавовни" у частині міста зникла електрика, також місцеві скаржилися на перебої зі зв'язком та проблеми з водою в окремих районах населеного пункту.

Протягом тижня з 8 по 14 травня ЗСУ завдали російським окупантам великих втрат на тимчасово захоплених територіях. Ворожа армія втратила щонайменше 9 своїх баз в окупованих українських населених пунктах та чотири склади з боєприпасами.

Як писала Рубрика, минулої доби, 16 травня, між українськими Силами оборони та російсько-окупаційними військами відбулося 55 бойових зіткнень на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Окрім того, також українські Збройні сили ліквідували понад 600 загарбників, загалом з початку російської агресії окупанти в загальному підсумку втратили особового складу понад 200 тисяч вояк.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: