fbpx
Сьогодні
11:30 16 Тра 2023

ЗСУ наступають уже 3 дні, ворог в ступорі: Сирський відвідав позиції воїнів під Бахмутом

English version here

Збройні сили України продовжують контрнаступальні дії упродовж останніх 3 днів в районі Бахмута Донецької області, які повністю дезорієнтували ворога. Попри те, що армія рф має більше ресурсів, нашим захисникам вдається руйнувати плани противника.

Про це повідомив командувач сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський у Telegram, пише Рубрика.

"Бахмутський напрямок. Відвідав командирів та воїнів на передньому краї. Кожен з них є автором нової сторінки історії нашої війни", – написав Сирський.

Він відвідав військових під Бахмутом та подякував за впевнені кроки у звільненні нашої землі.

"Шановні побратими, шановні герої, ви сьогодні творите новітню історію. Чергова сторінка нашої війни й вона розпочалася буквально 3 дні тому, коли ви перейшли до наступу.

Ви своїми діями ввели в стопор всю російську армію, тому що росіяни не знають, де наступ, де наш генеральний наступ, що відбувається під Бахмутом, який вони вже вважали своїм і розказували, що він вже фактично оточений. А зараз ситуація абсолютно інша", наголосив керманич Сухопутних військ.

Сирський додав, що на цей час "вагнерівці" почуваються у Бахмуті, як щурі у мишоловці, бо сили оборони з півночі й з півдня продовжують наступальні дії й здобувають перемоги.

Зі слів Командувача, захисники Бахмута використовують принцип "активної оборони", таким чином руйнуючи плани ворога, який досі має "більше ресурсів".

Керманич підкреслив, що разом з командирами частин та підрозділів обговорив та ухвалив необхідні рішення для продовження оборонної операції. А також, вони всі разом прорахували всі можливі сценарії розвитку подій.

Як повідомляла Рубрика, тактична авіація Повітряних Сил продовжує завдавати ударів по позиціях окупантів. Протягом доби 15 травня та на початок доби 16 травня здійснено понад двадцять групових авіаударів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: