fbpx
Сьогодні
18:49 16 Тра 2023

Українські молоді політики вперше стануть делегатами в Європейському Комітеті регіонів

English version here

Українські молоді політики вперше пройшли відбір та стали учасниками програми Young Elected Politicians 2023.

Про це повідомляє Рубрика.

Відомо, що учасниками програми вже стали Аліна Михайлова, депутатка Київської міської ради IX скликання, а також Катерина Мусієнко, депутатка Кременчуцької міської ради. Згодом стануть відомі імена ще кількох учасників.

Цього року програма вперше запрошує молодих місцевих та регіональних політиків із країн-кандидатів на вступ до ЄС, в тому числі з України.

Програма Young Elected Politicians – це мережа молодих політиків віком до 40 років, обраних до регіональних чи місцевих органів влади. До мережі приєдналися понад 500 молодих політиків з моменту її створення у 2019 році.

Програма надає можливість створити мережу контактів між місцевими й регіональними представниками, обмінятися передовим досвідом, отримати інформацію про законодавство та можливості фінансування ЄС, зробити свій внесок у роботу Комітету регіонів, а також познайомитися з його працівниками.

Відібрані кандидати отримають можливість взяти участь у діяльності та заходах Комітету регіонів, зокрема у пленарних засіданнях та різних освітніх й інформаційних заходах.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: