fbpx
Сьогодні
16:35 16 Тра 2023

У столичному зоопарку після нічного падіння уламків ракети тваринам проводять антистресову терапію

Фото: Анна Сергієць /Суспільне

У ніч на 16 травня окупаційні війська застосували комплексну атаку на Київ із різних напрямків одночасно. Один із уламків збитої ракети потрапив на територію зоопарку, через що мешканці звіринця пережили стрес та на цей час потребують антистресової терапії.

Про це розповів директор столичного зоопарку Кирило Трантін, пише "Суспільне".

Очільник столичного звіринця розповів, що тварин врятував старий великий каштан, оскільки уламок впав саме на дерево. Також деякі уламки впали неподалік вольєрів з птахами та єнотами.

"У тварин є стрес. Десь добу, якщо не тиждень, будуть проводитися антистресові заходи, зокрема, буде підвищений раціон. Треба, щоб тварини були задіяні та шукали їжу, а також будемо гратися з ними. Зараз щодоби чергують 20-30 фахівців", повідомив Трантін.

Довідка

Нагадаємо, що у небі над Україною в ніч на 16 травня знищили 6 аеробалістичних ракет "Кинджал", 9 крилатих ракет "Калібр" та три балістичні ракети. Тобто усі з 18 запущених російськими агресорами ракет, а також усі запущені дрони, повідомили у ПС ЗСУ.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, що збиття всіх 6 ракет Х-47М2 "Кинджал" силами протиповітряної оборони Києва, які російська армія спрямувала проти столиці у ніч на 16 травня, є вражаючим показником.

Київська міська військова адміністрація назвала нічну атаку ворога на столицю "вийнятковою за своєю щільністю".

Частина уламків впала на територію столичного зоопарку. До того ж, було зафіксовано падіння уламків в Оболонському, Шевченківському, Солом'янському та Дарницькому районах столиці. За попередньою інформацією, в Соломʼянському районі троє потерпілих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: