fbpx
Сьогодні
10:32 16 Тра 2023

Три райони Харківщини були обстріляні ворогом за добу: є загиблі цивільні

Фото ілюстративне

російські окупанти минулої доби обстріляли три райони Харківської області, двоє загиблих мирних мешканців.

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, пише Рубрика.

"Протягом минулої доби російські окупанти масовано з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювали населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області", – зазначив він.

Внаслідок артилерійського обстрілу смт Дворічна Куп'янського району загинули двоє цивільних – чоловік і жінка. Ще один чоловік дістав осколкові поранення та був госпіталізований, підкреслив Синєгубов.

Вчора ввечері ворог масовано обстрілював м. Вовчанськ Чугуївського району. За словами Синєгубова, пошкоджено щонайменше три житлові будинки, господарчі споруди, будівлю місцевої лікарні, кілька снарядів влучило у відкриту місцевість.

У с. Тищенківка Куп'янського району внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено щонайменше чотири житлові будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

Крім того, Синєгубов повідомив, що в області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 99 вибухонебезпечних предметів.

"Ворог не припиняє спроб покращити своє тактичне положення на лінії зіткнення. Минулої доби окупанти знову пробували просунутися в районі Масютівки, але зазнали невдачі та відступили з втратами", – зазначив він.

Довідка

Як повідомляла Рубрика, 14 травня війська рф обстріляли село Стариця Чугуївського району, загинуло подружжя.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: