fbpx
Сьогодні
17:59 16 Тра 2023

Екорішення: Megogo спільно з UAnimals за допомогою ШІ створили постери до "кіно з майбутнього"

English version here

Медіасервіс Megogo спільно з UAnimals створили постери до "кіно з майбутнього" за допомогою штучного інтелекту.

У чому проблема?

UAnimals – зоозахисний рух, який щорічно проводить марші за права тварин в українських містах. Від початку повномасштабного вторгнення UAnimals допомагає вивозити тварин із прифронтових зон, закуповує корм для постраждалих від війни регіонів, а також допомагає пораненим тваринам. Збір на нові вольєри для Центру порятунку диких тварин на Київщині UAnimals запустили на початку травня.

Яке рішення?

Ці стрічки назвали "фільми, які не існують, але рятують". Серед них – "Кудлата провідниця", "Леопардовий – хіт сезону", "Лелече гніздо", "Піксель" та "Асканія знову".

Для прикладу, фільм «Кудлата провідниця» заснований на реальних подіях, які сталися навесні 2022 року, і розповідає про собаку Ніколь: вона допомагала своїй власниці, яка працювала провідницею в евакуаційних потягах.

Як це працює?

Придбавши квиток на один із цих фільмів, користувачі роблять донейт.

Кошти з продажу перерахують на відбудову Центру порятунку для диких тварин, вивезених з гарячих точок Донеччини та Луганщини.

Мета "Дикого збору" – зібрати один мільйон гривень і привернути увагу до порятунку тварин під час війни. Якщо зберуть більше, кошти розподілять на іншу ініціативу UAnimals.

Зробити донейт також можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: