fbpx
Сьогодні
10:43 15 Тра 2023

У Житомирській області відбудували міст через річку Тростяниця

На Житомирщині відкрили рух відбудованим мостом через річку Тростяниця.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Зазначається, що завдяки відбудованому мосту відновлено повноцінне сполучення однією з головних доріг області М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський».

Наголошується, що мостом відтепер можуть їхати усі види транспорту. Це суттєво покращить логістику України і гуманітарну ситуацію на півночі Житомирської області. Дорога М-21 сполучає із Житомиром десятки міських і сільських громад, зокрема Овруч та Коростень.

Відомо, що міст через річку Тростяниця був підірваний навесні 2022 року під час боїв за Житомирщину. Після звільнення територій від російських окупантів біля споруди влаштували тимчасову переправу.

З огляду на стратегічну важливість траси М-21 і невелику пропускну здатність переправи, дорожники розпочали минулого року повноцінну відбудову мосту біля села Топорище.

Рух відновленим мостом відкритий, але деякі фінішні роботи на ньому ще проводяться. Тут ще буде нанесена розмітка та встановлено усі потрібні дорожні знаки.

«Це вже другий об'єкт, який відновило Агентство у Житомирській області. Наприкінці 2022 року відкрили міст на трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин. Крім цього капітально ремонтуємо пошкоджений вибухами міст через річку Дубовець на автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп», — додали у відомстві.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: