fbpx
Сьогодні
11:50 14 Тра 2023

Самопроголошений президент Білорусі не з'явився на Дні державного прапора, - ЗМІ

Фото: ТАСС

14 травня не з'явився на святкуванні Дня Державного прапора, Державного герба та Державного гімну республіки Білорусь самопроголошений президент Олександр Лукашенко.

Про це інформує проєкт білоруського журналіста й аналітика Антона Мотолько "Мотолько помоги" в Telegram.

Як зазначають, Лукашенко не з'явився на церемонії вшанування державного прапора, герба і гімну, яка 14 травня проходить на площі Державного прапора в Мінську.

Замість нього промову Лукашенка виголосив прем'єр-міністр Роман Головченко.

Нагадаємо, що напередодні Лукашенко після тривалої відсутності на публіці в суботу відвідав президентську клініку в Дроздах.

За даними "Мотолько помоги", близько 19:00 Лукашенко приїхав у "Республіканський клінічний медичний центр" управління справами президента Білорусі, який розташований на березі водосховища Дрозди.

Цю ж інформацію підтверджує і видання "Єврорадіо" з посиланням на своїх читачів. Відомо, що в момент його приїзду під'їзди до лікарні було перекрито, а вздовж доріг стояли силовики.

Окрім того, 9 травня Лукашенко був на параді у Москві. Проте по його закінченні негайно повернувся в Мінськ, не чекаючи завершення всіх урочистостей. Перебуваючи уже у Мінську самопроголошений президент РБ не виступив із традиційною промовою до Дня перемоги.

Проте взяв участь в урочистостях до 9 травня. 

Як писали ЗМІ, з початку травня Лукашенко став значно менше з'являтися на публіці.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: