fbpx
Сьогодні
18:55 11 Тра 2023

І розетки зі стін забирають: на Херсонщині окупанти грабують лікарню в Голій Пристані

Фото: З відкритих джерел

У тимчасово окупованій Голій Пристані Херсонської області російсько-окупаційні війська розграбовують лікарню.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

"Російська армія грабує лікарню в тимчасово окупованій Голій Пристані.

З медзакладу вивозять все – меблі, обладнання та техніку. Армія мародерів вириває навіть розетки зі стін", наголосив очільник області.

Нагадаємо, що російські загарбники продовжують чинити мародерство, грабують помешкання українців та посилюють фільтраційні заходи на тимчасово захоплених територіях України.

Окрім того, в населених пунктах Малоолександрівка, Новомиколаївка, Скадовськ і Лазурне військові рф проводять масові обшуки жилих приміщень та перевіряють телефони.

Раніше писали у Генштабі ЗСУ, що у місті Бердянськ Запорізької області російська окупаційна "влада" намагається вивезти викрадене збіжжя, завантажуючи його на ворожі вантажні судна.

А ще росіяни зізналися, що вивезли з православної церкви в окупованому Енергодарі ікони XVIII–ХІХ століття. Церковні цінності вони нібито передали до захопленого Мелітопольського краєзнавчого музею.

Також не так давно російські загарбники почали вивозити обладнання з навчально-тренувального центру Запорізької атомної електростанції в тимчасово захопленому місті Енергодар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: