fbpx
Сьогодні
Відео 16:17 09 Тра 2023

"Зніс вежу": український дрон-камікадзе "Пегас" прицільно влучив у російську БМП

Фото: Telegram / "Ескадрон"

Український швидкий безпілотник легко наздогнав бойову техніку російських загарбників та завдав їй удару прямо у вежу.

Відеозаписом атаки у Telegram поділилася школа операторів БПЛА "Ескадрон".

Як повідомляють, українські військові уразили на фронті російську бойову машину піхоти (БМП) за допомогою дрона-камікадзе "Пегас".

Окупанти їхали на БМП по дорозі в одному з прифронтових населених пунктів України. Звісно, назву поселення не вказують.

Російську техніку помітив оператор ЗСУ. Пілот направив слідом за бойовою машиною FPV-дрону з кумулятивним боєприпасом і швидко його наздогнав, завдавши удару у вежу.

"Чергове вдале застосування дрона-камікадзе проти техніки окупантів. Загарбник, не хвилюйся, "Пегасів" вистачить на всіх", прокоментували удар у школі "Ескадрон".

Зазначимо, що ця організація не лише навчає пілотів БПЛА, а й збирає бойові дрони з деталей, придбаних на пожертвування українців, а потім передає їх військовим.

В "Ескадроні" кажуть, що їхніми "Пегасами" користуються різні підрозділи ЗСУ, НГУ та СБУ.

У березні писали, як дрон-камікадзе "Пегас" знищив танк Т-72Б3 під Авдіївкою. Оператор із 59 ОМБр зміг завести безпілотник прямо в люк на вежі, через що літальний апарат вибухнув усередині та вивів машину з ладу.

Українські військові за допомогою дронів "Пегас" уражають як техніку, так і живу силу зс рф. У квітні з'явилося відео, як один БПЛА уразив одразу п'ятьох російських військових одним ударом, влетівши в одного з них.

У квітні також стало відомо, що український дрон-камікадзе "Пегас" влетів у російський ПЗРК, встановлений на даху будинку. Завдяки влучності оператора вогневу позицію було знищено.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: