fbpx
Сьогодні
10:18 09 Тра 2023

У Повітряних Силах уточнили, що не над Києвом вночі були збиті українською ППО 15 ворожих ракет

Фото: Facebook Юрія Ігната

15 російських крилатих ракет українські сили протиповітряної оборони збили вночі не над Києвом – одну ракету знищили на півдні, ще 14 у зоні відповідальності командування "Центр".

Про це пише Рубрика, посилаючись на речника Повітряних сил Юрія Ігната.

Він пояснив, що ОК "Ценрт" опікується небом столиці, центральних та північних регіонів.

Окрім того речник Повітряних сил уточнив, що від двох російських ракет, які не вдалося збити вночі, критичних наслідків немає.

Також Юрій Ігнат спростував учорашню заяву Кличка про наймасовішу атаку дронів на столицю. Вона справді була однією з найбільших, втім наймасовішою була атака безпілотниками в новорічну ніч.

Нагадаємо, що у КМВА зранку повідомили, що уранці, 9 травня, російська армія завдала ракетного удару по столиці України 15 крилатими ракетами: сили протиповітряної оборони знищили всі ворожі цілі.

Довідка

Як писала Рубрика, у ніч на 9 травня протиповітряна оборона у повітряному просторі країни знищила 23 крилаті ракети з 25, які запустили російські агресори.

У Дніпропетровській області українська протиповітряна оборона збила всі вісім ракет, які запустили російські загарбники у ніч проти 9 травня, однак уламки одної з них впали на будинок в обласному центрі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: