fbpx
Сьогодні
21:30 08 Тра 2023

У Британії створили дошку для серфінгу з усіх видів океанських відходів: для чого це екорішення

Щоб кинути виклик бездіяльності британського уряду із забруднення води, благодійна організація Surfers Against Sewage у співпраці з креативним агентством Mr President створила дошку для серфінгу з усіх видів океанських відходів.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

У Великій Британії питання водоохоронної політики стоїть на порядку денному вже понад чверть століття.

Яке рішення?

Створили дошку для серфінгу з усіх видів океанських відходів, щоб змусити уряд Великобританії діяти з проблеми забруднення води.

дошка для серфінгу з усіх видів океанських відходів

Як це працює?

В рамках ініціативи власник компанії Benthos Surf, Ніл Джонс, створив дошку Floater, в якій використав перероблені матеріали для формування корпусу, а також неочищені стічні води, перетворені на смолу.

"Ми хотіли створити щось, що підвищило б поінформованість про проблему, акт непокори та показати середній палець забруднювачам від усіх людей, які страждають від цього. Так народився "прекрасно огидний" Floater", – пояснює Джейк Сміт, креативний директор Mr. President .

Кампанія виникла в результаті дослідження SAS, яке продемонструвало недовіру до водопостачальних компаній на тлі постійного обурення рівнем забруднення водних шляхів Великобританії.

Рубрика:
Екологія Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: