fbpx
Сьогодні
20:45 07 Тра 2023

На Запоріжжі росіяни вивозять награбоване на викрадених автомобілях: в Мелітополі втікаючи закрили продуктові магазини

"Евакуація" у Запорізькій області. Фото: GettyImages

Ворог продовжує під приводом "евакуації" вивозити награбоване майно з прифронтових населених пунктів тимчасово захоплених територій Запорізької області. Втікаючи росіяни закривають продуктові супермаркети.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву мера Мелітополя Івана Федорова та зведення Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

Так, у Михайлівці окупанти "евакуюють" усе майно разом зі співробітниками ворожих фінансових установ на викрадених у місцевих жителів легкових автомобілях.

Також до Дніпрорудного прибуло 15 автобусів для евакуації представників російських окупаційної адміністрації і так званої "народної міліції" разом з їхніми сім'ями.

"Військовослужбовці російських окупаційних військ масово грабують магазини з оргтехнікою та викрадають легкові автомобілі", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти розпочали "евакуацію" мешканців тимчасово окупованого Енергодару Запорізької області.

При цьому мер Мелітополя Іван Федоров попередив, що є можливість, що окупанти можуть готуватися до провокацій під виглядом "евакуації".

"У окупантів підпікає так, що тікають далі, ніж бачать, залишаючи людей на грані гуманітарної катастрофи", – сказав Федоров.

Він повідомив, що у Мелітополі та Бердянську раптово закрилися ворожі продуктові магазини "Мєра". Мешканці повідомляють, що донецький власник втік з Мелітополя.

"Цікаво, що напередодні таємничого закриття у "Мєрє" оголосили знижки на більшість товарів. Таку щедрість пояснювали "першим днем народження" магазинів. Перший став останнім?", – підкреслив мер.

Нагадаємо, раніше він повідомив, що в Мелітополі на центральній площі стоять автобуси, які вивозять окупантів та цивільних.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: