fbpx
Сьогодні
10:15 04 Тра 2023

Британська розвідка повідомляє, що рф, ймовірно, доведеться змінити логістику пального через вразливість сховищ

Через регулярні удари по базах сховищах у прикордонних з Україною районах, росії, ймовірно, доведеться змінювати систему постачання пального.

Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані власної розвідки, цитує Рубрика.

Там вказують, що 3 травня сталася пожежа на російському паливному складі у Волні, що на Керченській протоці з російського боку, неподалік від Кримського мосту. Ймовірно, займання виникло внаслідок удару безпілотника.

"Це повторює схему пошкоджень російських сховищ палива з початку року, причому склади пального на окупованій території України та у прикордонних районах рф та України залишаються особливо вразливими до атак", — зазначили там.

У британській розвідці вважають, що порушення у роботі мережі зберігання та розподілу палива, ймовірно, змусить скорегувати операції росії з дозаправлення збройних сил, щоб пом'якшити удари по них.

"Це може включати розгортання додаткових заходів захисту на місцях зберігання палива, як це видно в Туапсе у росії, або використання інфраструктури в менш загрозливих регіонах", — зазначили там.

Довідка

Сьогодні Рубрика писала, що у Краснодарському краї російської федерації внаслідок попадання безпілотника загорівся резервуар Ільського нафтопереробного заводу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: