fbpx
Сьогодні
18:09 27 Кві 2023

Ранковий обстріл Харківщини: від ворожої атаки постраждали енергетики, 1 загинув

Фото: Ілюстративне / Телеграм/Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА

У Харківській області в результаті обстрілу російськими військами села Токарівка постраждали працівники обленерго, серед них один загиблий.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Щойно ворог обстріляв с. Токарівка Харківського району. Постраждали працівники Харківобленерго, що працювали над відновленням ліній електропередач.

На жаль, 1 людина загинула, ще 4 отримали поранення. Наразі медики надають постраждалим усю необхідну допомогу", наголосив очільник області.

Як писала Рубрика, ворожа армія зранку, 27 квітня, обстріляла з артилерії село Липці на Харківщині, є влучання в житлову забудову.

Синєгубов зазначив, що на місці працюють екстрені служби. Інформація щодо потерпілих встановлюється.

Довідка

російська армія минулої доби масовано обстрілювала населені пункти трьох районів Харківської області, ворожим вогнем пошкоджені житлові будинки й об'єкти цивільної інфраструктури. Так, під ударами російських військ перебували Харківський, Куп'янський і Чугуївський райони.

обстріл Харківщини

Фото: t.me/synegubov

У місті Вовчанськ Чугуївського району ворожими обстрілами пошкоджені приватне домоволодіння, будівлі підприємства з виробництва олії та будівля пожежно-рятувальної частини.

У Куп'янському районі в селах Устимівка, Вільхуватка й Петропавлівка пошкоджень зазнали приватні житлові будинки, господарчі споруди та приміщення крамниці.

У селі Подоли зруйновані щонайменше три приватні житлові будинки.

За даними Синєгубова, в усіх випадках минулося без постраждалих.

В області тривають заходи з розмінування. Згідно з інформацією голови ОВА, за добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 14 гектарів території та знешкодили 181 вибухонебезпечний предмет.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: