fbpx
Сьогодні
PR 16:19 26 Кві 2023

Яка металочерепиця краще захищена від корозії?

Для будь-якого покрівельного покриття дуже важливо, як можна довше зберігати не тільки свій вигляд, але й функціональність. Опади можуть завдати шкоди як зовнішньому вигляду даху, так і призвести до протікання, а далі слідує ремонт, витрати і додаткова робота. Доведеться шукати матеріал для заміни та покрівельників, якщо домовласник сам не зможе виконати ремонтні роботи. Металочерепиця, як один з найпопулярніших матеріалів, що продаються, має цинковий захист від впливу опадів.

Як металочерепиця захищена від корозії?

Корозія, як і іржа, з'являються на металі після тривалого впливу опадів та вологи, а також за відсутності захисту від подібних впливів. Металочерепиця має у своєму складі шар цинку, який заявлено:

  • захисним,
  • антикорозійним.

Захистити хвилясте металеве покриття від пошкоджень та руйнівних процесів разом із цинком допомагає і полімер, але саме цинк заявлений розробниками як шар захисту від корозії. Цинка міститься у шарі захисту від 100 до 275 г на м.кв. і при такому великому діапазоні важливо підібрати правильний параметр, який буде оптимальним:

  • у конкретних умовах служби, зокрема важливий клімат,
  • для очікуваного терміну служби покрівлі.
  • у складі певної металочерепиці.

Щоб покупці правильно підбирали захисні параметри, вони вказані в супровідній документації. Також продавці намагаються надати максимальну інформацію про той чи інший товар.

Какая металлочерепица лучше защищена от коррозии?

Різниця у вартості

Очевидно, що зі збільшенням цинкової складової зростатиме і вартість металочерепиці. Не кожен домовласник може купити металочерепицю ціна якої вища, ніж дозволяє це його бюджет. Тому не завжди вдається максимально уберегти себе від подібних пошкоджень даху, але покупець має використати всі можливості для цього. Не варто жертвувати рівнем цинку в порівнянні з:

  • типом профілю,
  • відтінком,
  • виробником.

Ви можете вибрати продукцію не такого знаменитого заводу, але взяти більше оцинкування. Також можна вибрати мене популярну хвилю, якщо так вдасться трохи вирівняти вартість товару.

Какая металлочерепица лучше защищена от коррозии?

Зразок якісної металочерепиці

Щоб придбати матеріал із кращими перспективами служби, постарайтеся вибрати продукцію, яка:

  • виготовлена з металу завтовшки не менше 0,45 мм,
  • з оцинковуванням від 200 до 275 г./м.кв.,
  • захищена якісним полімером.

Міцний сталевий лист у особливій геометрії стає витривалим до механічних впливів, яке покриття зверху захистять від дощу, снігу, вітру, сонця. В ідеалі, щоб металочерепиця мала всі параметри вище за середнє, тоді і дах матиме відмінний вигляд, і її функціональність не буде втрачена з роками. Витривала і міцна черепиця завжди цінувалася домовласниками, але якісні матеріали завжди коштують недешево. У кожному разі ці капіталовкладення виправдовують себе довгою службою даху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: