fbpx
Сьогодні
13:13 24 Кві 2023

Буданов вважає, що ядерного удару після заходу ЗСУ в Крим не буде

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що Росія не завдасть ядерного удару, коли українські захисники зайдуть в окупований Крим.

Про це заявив Буданов в інтерв'ю РБК-Україна.

На питання, чи не буде ядерного удару у разі, якщо ЗСУ зайдуть в Крим, Буданов відповів: "Не буде".

На його думку, російська пропаганда висвітлить втрату Криму як "вимушений крок" – так само, як під час деокупації Херсона.

"Болісно це визнавати, але треба сказати: їхня пропагандистська машина під час втрати Херсона максимально ефективно себе показала. Вони показали втрату Херсона – а це був найбільший здобуток так званої "спеціальної воєнної операції" – просто як буденну справу. Причому вивернули це так, що це в принципі ще й гарна річ була для них.

Тобто вони вже все напрацювали. Моделі по тому, як висвічувати новини під час подій у Криму – всі вони вже є, вони нам чудово відомі. Повірте, вони спрацюють на їх суспільство. І тут буде вимушений крок і взагалі майже щастя. Повірте, там пропагандистська машина працює як взірець, це реально взірець. Вони так "оболванюють" своє населення, як ніхто у світі не може", – сказав Буданов.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: