fbpx
Сьогодні
09:46 23 Кві 2023

У розвідці Британії вважають, що росія намагається відкласти нову відкриту мобілізацію

Для того, що якомога довше уникнути нової хвилі відкритої мобілізації й можливої напруженості у суспільстві у зв'язку з цим, міністерство оборони російської федерації розпочало нову масштабну кампанію з набору добровольців.

Про це пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 23 квітня.

Як зазначають британські фахівці, в рамках широкомасштабної кампанії реклама набору добровольців до російського війська з'явилася в російських соціальних мережах, на білбордах і на телебаченні.

Нова реклама закликає долучатися "справжніх чоловіків" та апелює до чоловічої гордості потенційних рекрутів, а також підкреслюючи фінансові вигоди від вступу на службу.

У Міноборони Британії наголосили, що після того, як доступ до вербування ув'язнених було припинено, приватна військова компанія Вагнера також конкурує за обмежений пул російських чоловіків призовного віку.

"Залишається дуже малоймовірним, що кампанія приверне 400 000 добровольців, про які повідомляло Міністерство оборони РФ"підкреслили в огляді.

"Влада майже напевно прагне відкласти будь-яку нову, відкриту обов'язкову мобілізацію на якомога довший термін, щоб мінімізувати внутрішні розбіжності", вважають британські розвідники.

Нагадаємо, у попередньому огляді розвідка Британії вказувала, що російська влада скасувала акцію "Безсмертний полк", швидше за все, щоб не підкреслювати масштаб своїх втрат у війні в Україні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: