fbpx
Сьогодні
17:53 21 Кві 2023

Перед засіданням "Рамштайну" Резніков і Остін провели окрему розмову

Фото: Ллойд Остін і Олексій Резніков (GettyImages)

У п'ятницю, 21 квітня, перед 11 засіданням у форматі "Рамштайн" у Німеччині міністр оборони України Олексій Резніков та очільник Пентагону Ллойд Остін провели окрему зустріч.

Про це повідомляється на Twitter-сторінці Остіна, пише Рубрика.

"Завжди приємно спілкуватися з моїм хорошим другом і українським колегою Олексієм Резніковим. Протягом минулого року члени Контактної групи з питань оборони України надали величезні можливості Україні. Ми підтримуватимемо її стільки, скільки потрібно", – йдеться в повідомленні міністра оборони США.

Водночас Резніков у своєму аккаунті повідомив, що "Рамштайн" починається", і на цей день припадає річниця цього формату.

"На порядку денному – аналіз зробленого, наша стратегія на 2023 рік, поточні потреби Збройних сил та розподіл програм допомоги всім підрозділам Збройних сил України. Ми відчуваємо підтримку наших партнерів і продовжуємо прагнути до перемоги", – йдеться в заяві українського міністра.

Довідка

Нагадаємо, напередодні зустрічі в Рамштайні Резніков анонсував, що пріоритети України – захист неба, створення "броньованого кулака", забезпечення боєприпасами.

Зауважимо, напередодні "Рамштайну" в Києві побував генсек НАТО Єнс Столтенберг, який зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським. Глава держави попросив генсека Альянсу допомогти Україні "подолати стриманість партнерів" у постачанні далекобійної зброї, сучасної авіації, артилерії, бронетехніки.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: