fbpx
Сьогодні
11:26 20 Кві 2023

ОК "Південь": армія рф отримала нову партію іранських дронів, якими і завдала атак напередодні

Російська армія отримала нову партію іранських дронів-камікадзе, тому і активізувала атаки України з повітря після нещодавнього затишшя.

Про це пише Рубрика, посилаючись на керівницю Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталію Гуменюк в ефірі національного марафону новин 20 квітня.

"Ніч минула неспокійно. Ворог продовжує обстріли, продовжує тероризувати мирне несення.

Вони (окупанти – ред.) накопичували резерви. Ми бачимо, що доведені до критичного мінімуму їхні ракетні запаси змушують їх брати такі паузи та вишукувати нові способи тиску на тилові райони України. Саме тому вони в очікуванні додаткової партії іранських дронів-камікадзе брали таку паузу. Тепер вони отримали БПЛА та починають використовувати", зазначила речниця ОК "Південь".

Гуменюк підкреслила, що безпілотники "Шахед" з новим маркуванням зафіксували вже у Миколаївській та Одеській областях.

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони наголосила, що загарбники застосовують дрони-камікадзе, щоб тримати мирне населення в напрузі, а також щоб вишукувати системи ППО та об'єкти критичної інфраструктури.

Нагадаємо, вранці 20 квітня Генштаб ЗСУ повідомив, що за минулу добу українські захисники знищили 21 ворожий "Шахед" із 26 запущених.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: