fbpx
Сьогодні
17:39 17 Кві 2023

У Бахмуті на Великдень українські прикордонники відбили дві атаки російських окупантів

English version here

Фото: ДПСУ

У Бахмуті Донецької області прикордонники відбили дві атаки росіян та ліквідували шість загарбників, ще п'ятьох поранили.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба, пише Рубрика.

"Прикордонні підрозділи, у складі Сил оборони, ведуть важкі бойові дії з російськими військами за Бахмут. Учора ворожі сили двічі атакували опорний пункт прикордонників. Першу спробу прориву росіяни здійснили після обіду. У ході тривалого бою бійці Держприкордонслужби штурмову групу відкинули", – ідеться у повідомленні.

За кілька годин ворог відновив наступ, залучивши додаткову піхоту та посиливши артилерійський обстріл. Дві ворожі групи атакувальників намагались оточити позицію.

"Прикордонники намір загарбників викрили, здійснили маневр та вступили в стрілецький бій. Бойові сутички на коротких дистанціях тривали до ночі, загарбників зупинили на рубежі оборони. За підсумками дня орієнтовні втрати противника склали – 11 осіб: 6 вбито та 5 поранено", – додали у ДПСУ.

Довідка

Як писала Рубрика, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 17 квітня 2023 року ліквідували близько 182 тисяч 660 російських агресорів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: