fbpx
Сьогодні
18:41 14 Кві 2023

Маляр попередила про чергове ІПСО росіян: ворог хоче підірвати довіру українців до командування

Фото: РБК-Україна

росіяни вкотре сконцентрувались на темі Бахмуту й запустили наратив щодо нібито шалених втрат ЗСУ. Противник намагається підірвати довіру українців до командування.

Про це пише Рубрика з посиланням на Telegram-канал заступника міністра оборони України Ганни Маляр.

"Це вже не вперше, коли росіяни забирають собі наші тексти про них і видають за власні. Мета таких російських вкидів – підірвати довіру до рішень нашого військового командування та спровокувати невдоволення українського суспільства", – пише Маляр.

Як відзначила заступниця міністра оборони, втрати росіян в Бахмуті сьогодні є вищими в рази. Інколи ж різниця сягає й 10-ти разів.

За словами Маляр, саме російське командування не шкодує свої військових, сконцентрувавши зусилля аби будь-якою ціною взяти Бахмут під контроль.

"Ми ж натомість обороняємось і зупиняємо ворога від просування вглиб території. На жаль – це війна, і без втрат оборона неможлива. Збереження життя наших бійців – пріоритет військового командування, чим військові не раз пояснювали прийняті рішення під час публічних комунікацій" , – відзначила Маляр.

Нагадаємо, що за словами Маляр, російські окупанти щодоби здійснюють від 40 до 50 штурмів та понад 500 обстрілів в Бахмуті.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: