fbpx
Сьогодні
08:44 11 Кві 2023

На Донеччині у Сніжному окупаційна влада звільнила медиків, які не отримали паспорти рф

У Донецькій області так звана окупаційна влада позбавила роботи працівників лікарні в захопленому Сніжному за те, що ті не отримали російські паспорти.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

"Російські окупанти продовжують посилювати тиск на громадян України на тимчасово захоплених територіях. Нещодавно у Сніжному Донецької області було звільнено працівників міської лікарні, які не отримали російські паспорти", зазначили у військовому командуванні.

У Генштабі також розповіли про інші випадки тиску росіян на мешканців окупованих територій. Зокрема, у місті Енергодар Запорізької області місцеві жителі повинні отримувати дозвіл на пересування територією області.

"Ті, хто подав заявки на отримання перепусток, піддаються посиленій перевірці з боку окупантів на предмет причетності до сил оборони України. Подекуди загарбники обшукують навіть помешкання", – наголосили у військові.

Нагадаємо, що минулої доби, 10 квітня, українські Сили оборони відбили понад 50 атак противника на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: