fbpx
Сьогодні
12:57 09 Кві 2023

Через постійні вибухи у Мелітополі, окупанти почали замінювати колаборантів на "своїх з рф", - голова міста

Після вибухів у тимчасово окупованому Мелітополі, які лунають протягом двох останніх тижнів, агресори почали замінювати місцевих колаборантів на приїжджих з росії.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram-канал очільника міста Івана Федорова.

Федоров пояснив, що найчастіше ворог "не встигав" слідкувати за технікою безпеки на аеродромі Мелітополя. Саме туди загарбники спочатку упродовж трьох днів звозили військове обладнання, боєприпаси. А  "потім все це вибухнуло".

"Така ж сама ситуація відбувалась і на території мелітопольського депо, де ворог спочатку розмістив свою базу з ремонту військової техніки. Потім базу зі сховища палива, як для військової техніки, так і для залізничного транспорту і все це кілька разів за два тижні вибухало", підкреслив очільник міста.

Як зазначив голова Мелітополя, цікавим є те, що після вибухів у депо, колаборанти почали виходити на зв'язок з силовими структурами України. Вони розповідали, хто безпосередньо керує теплотягами, хто – електротягами. Тепер це сполучення майже закрито.

"Колаборанти в паніці, вони бояться", – додав Федоров.

До того ж зі слів очільника міста, після вибухів у Мелітополі загарбники почали замінювати колаборантів. Так, за два останні тижні, замінені 4 так звані "голови" місцевих адміністрацій.

"Одразу після вибуху з Зубарєвим, буквально через 4 години представили вже нового гауляйтера з Росії. Така ж ситуація в Приазовському, Костянтинівці і Кирилівці. Тож ерефівці зараз замінюють зрадників на "в дошку своїх", констатував мер.

Що відомо про вибухи в Мелітополі

Нагадаємо, що весь поточний та минулий тиждень у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області лунали вибухи.

6 квітня в тимчасово окупованому Мелітополі вночі було "гучно". Лунали вибухи в районі аеродрому, де знаходиться база росіян.

2 квітня пролунали вибухи в районі локомотивного депо.

3 квітня в тимчасово окупованому Мелітополі підірвали автівку колаборанта Максима Зубарєва. Він пішов на співпрацю з ворогом одним з найперших і очолював так звану "Якимівську адміністрацію".

29 березня, у Мелітополі Запорізької області також було "гучно". Такого разу – також у районі підстанції локомотивного депо, у деяких районах міста зникло світло.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: