fbpx
Сьогодні
Відео 13:22 08 Кві 2023

Наєв: на кордоні з білоруссю та рф Сили оборони продовжують посилювати оборонні рубежі

Українські військові сповна використовують стабільну та контрольовану обстановку для подальшого зміцнення оборонних рубежів та позиціях у Північній операційній зоні.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук Міноборони.

"Зокрема, триває нарощування системи інженерних загороджень в областях, які межують з білоруссю та росією. Створюються протитанкові мінні поля на танкодоступних ділянках місцевості та ймовірних шляхах висування противника вглиб нашої території, а це — дороги, лісові смуги, мости, лінії електропередач тощо", розповів Наєв.

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ наголосив, що лише цього тижня інженерні підрозділи:

  • облаштували кілька десятків мінних полів з використанням більше ніж 6 тисяч протитанкових мін;
  • прорито більш як сім тисяч метрів протитанкових ровів і траншей.

"Усі позиції обшиваються деревиною для більш ефективного виконання завдань нашими воїнами. Українські військовослужбовці працюють цілодобово, попри погодні умови", додав Наєв.

Нагадаємо, що у Північну операційну зону для виконання бойових завдань прибув зведений загін ударних БпЛА.

Зазначимо, що минулої доби, 7 квітня, українські Сили оборони успішно відбили понад 60 атак окупаційних військ на 4 напрямках.

Як писала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 177 700 вояк, лише за минулу добу понад 500 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: