fbpx
Сьогодні
21:47 01 Кві 2023

У Маріуполі росіяни посилено патрулюють вулиці: шукають учасників руху спротиву

У Маріуполі загарбники продовжують посилене патрулювання вулиць після вибуху машини колаборанта, загарбники шукають учасників руху спротиву.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Петро Андрющенко.

"Посилене патрулювання вулиць не закінчується. росгвардія досі шукає членів Маріупольського Спротиву, що "легко контузили" до реанімації топ-ката маріупольців від русні. Добре, що поки без результатів", – йдеться у повідомленні.

Андрющенко також опублікував відео, на якому видно значну кількість машин силовиків на вулицях міста.

"Так виглядають зачистки в Маріуполі з середини. Обшуки, перевірки документів, тотальний контроль. В таких умовах, ризикуючи щохвилини, наші маріупольці збирають дані про окупантів, їх базування та переміщення. Забезпечують кару небесну від ЗСУ та мінусують топ-мраzоту", – написав радник мера.

Як повідомлялося, за даними Маріупольської міської ради, 27 березня в місті підірвали машину одного з місцевих керівників окупаційних військ. Ціллю місцевих сил спротиву став Михайло Москвін, начальник так званої «поліції». Саме ця людина відповідальна за організацію фільтраційних заходів, які призвели до масових арештів цивільного населення міста. Після підриву автівки Москвін знаходиться в лікарні.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: