fbpx
Сьогодні
19:42 01 Кві 2023

Резніков провів зустріч із міністром оборони Словаччини

Міністр оборони України Олексій Резніков і глава Міноборони Словацької Республіки Ярослав Надь під час зустрічі обговорили експлуатацію та модернізацію артилерійського озброєння, яке надає Словаччина.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

Під час зустрічі Резніков та Надь обговорили питання експлуатації артилерійського озброєння, його модернізацію з урахуванням досвіду бойових дій, навчання українських воїнів і розширення програм підготовки для різних військових спеціальностей.

Резніков подякував уряду, народу Словаччини та особисто Ярославу Надю за передану військову допомогу ЗСУ, в тому числі – літаки Міг 29, які з іншими засобами захищатимуть українське небо.

"Словацька Республіка – одна з тих дружніх країн і наших сусідів, які щиро допомагають Україні і поважають наш суверенітет. Ми пам'ятаємо усі добрі справи з перших днів повномасштабної збройної агресії. Нині для нас також важливий напрямок – експлуатація та модернізація артилерійського озброєння, яке надає Словаччина. Серед пріоритетів – навчання наших воїнів та розширення програм підготовки. Ми цінуємо військову допомогу, яку надає нам народ Словацької Республіки для того, щоб Україна вистояла і перемогла у цій війні", – наголосив міністр оборони України.

Резніков та Надь поспілкувалися з воїнами ЗСУ. Представники іноземної делегації почули з перших вуст про досвід застосування західного озброєння, зокрема словацького виробництва, в бойових умовах.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: