fbpx
Сьогодні
14:00 31 Бер 2023

Стаття "Рубрики" — у ТОП-20 кращих за версією Solutions Journalism Network

English version here

Стаття українського медіа рішень "Рубрики" увійшла у топ-20 кращих статей світу, які написані у форматі журналістики рішень у 2022 році

"Можливо, жодне видання не є кращим прикладом застосування журналістики рішень, ніж українська "Рубрика". Місяцями видання стабільно повідомляло про те, як українці справляються з війною з росією та переживають її. Важко виділити конкретну історію "Рубрики", але ця історія про ініціативу, яка постачає поживну їжу сотням людей, які тікають від війни, є дуже повноцінною", — відзначили у Solutions Journalism Network.

Мова йде про статтю "Веганська кухня України: як волонтери в Ужгороді організовують здорове харчування для переселенців"

Провідна американська організація Solutions Journalism Network відзначила стійкість та відданість цінностям журналістиці рішень команди "Рубрики"

Стаття українського медіа рішень

"Рубрика" — перше українське онлайн-медіа, яке розвиває журналістику рішень. Редакція в цьому підході зосереджується не стільки на проблемі, скільки на можливих варіантах її вирішення, і розповідає про це на прикладах конкретних людей, громадських організацій та ініціатив, громад. Як журналістика рішень працює під час війни, читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: