fbpx
Сьогодні
Новини компаній 16:47 31 Бер 2023

Для закупівельника головне — знати, де знайти інформацію, і портал RADNUK.COM.UA в цьому допоможе

Щодня держава оголошує тисячі тендерів на закупівлю продуктів харчування, офісної техніки, громадського транспорту, будівельних матеріалів, ліків, медичного обладнання, ІТ-систем, будівництва та ремонту доріг і багато-багато іншого. Щороку з державного та місцевих бюджетів витрачаються мільярди гривень на те, щоб українцям було де навчатися, лікуватися та користуватися іншими благами країни. У будь-якій країні публічні закупівлі — це величезний ринок та величезна відповідальність для держави. 

Із 2016 року в Україні публічні закупівлі відбуваються через систему електронних закупівель Prozorro. 

Платформа Prozorro — це електронна онлайн-платформа, яка об'єднує державні та комунальні органи влади та підприємства (замовників товарів, робіт та послуг) та комерційні компанії (постачальників). Замовники оприлюднюють інформацію про закупівлі в системі Prozorro, а постачальники надають свої комерційні пропозиції для участі в конкурентних закупівлях. 

Звісно, щоб закупівлі проходили ефективно, потрібні законодавчі акти, які будуть регулювати процеси проведення закупівель, а також потрібні контролюючі органи, які будуть контролювати закупівлі. Усе це є —існує багато нормативно-правових актів, законів, постанов, наказів, положень, які регулюють сферу закупівель. І звісно, без контролю не обходиться. Можна сказати, що в Україні навіть надмірний контроль і відповідальність у сфері закупівель. Тому закупівельники, які працюють не перший рік, знають і розуміють, що в цій сфері не можна просто вивчити Закон і спокійно працювати, оскільки він постійно змінюється і є безліч нормативно-правових актів, які регулюють публічні закупівлі, а також є контролюючі органи, які контролюють замовників. Отже, для закупівельника головне знати, де знайти інформацію і слідкувати за змінами.

У зв'язку з такими кардинальними змінами в закупівельній сфері і потребами замовників усі напрями діяльності групи компаній «Радник» спрямовані на оперативну допомогу замовникам та учасникам публічних закупівель. Тому у 2020 році запроваджено перший в Україні інформаційний портал RADNUK.COM.UA, на якому розміщено усе, що стосується публічних закупівель.

Ми розуміли, що замовнику потрібний зручний механізм, який дозволить швидко знаходити необхідну інформацію в закупівлях і відповіді на питання, а також допоможе слідкувати за змінами у цій сфері. Саме для цього і було створено портал RADNUK.COM.UA, який працює 24/7, щоб допомогти закупівельникам:

  • розбиратися у змінах і нововведеннях;
  • консультувати з проблемних питань публічних закупівель;
  • готувати приклади документів для роботи з закупівлями;
  • навчатися проведенню ефективних закупівель без порушень. 

Далі на рисунку 1 відображено 8 причин, чому потрібно вибирати портал RADNUK.COM.UA.

портал RADNUK.COM.UA

Рисунок 1

З порталом RADNUK.COM.UA закупівельники стають професіоналами

Портал RADNUK.COM.UA — все, що ви хотіли знати про публічні закупівлі. Чому? Радник щоденно публікує орієнтовно по 3 професійні статті, у кожній з яких є приклад документа чи зразок орієнтовної вимоги тендерної документації, чи аналіз актуальної практики Органу оскарження, суду, Держаудитслужби, або ж огляд консультацій Мінекономіки, під рукою завжди потрібні інструменти, які допомагають аналізувати закупівлі. Також кожного дня оперативні новини в сфері закупівель  і нові або оновлені з урахуванням змін приклади документів. 

Ми надійні! Кожна публікація написана досвідченим експертом сфери публічних закупівель, але доступною, простою мовою, оскільки нам важливо, щоб ви вирішували з нами будь-які закупівельні питання. Переглянути усіх наших авторів можна на порталі RADNUK.COM.UA у розділі «Автори».

Ми доступні кожному! Ви вільні у своєму виборі та можете вибрати підписку як на 12 місяців, так і 6, або 3 у розділі «Оформлення підписки». Для зручності наші послуги можна оформити в Prozorro Market. Як це зробити, читайте детальніше у статті «Радник уже в ProZorro Market!». З нами ви зекономите не тільки кошти, але й отримаєте надійного помічника у сфері закупівель. 

На порталі доступний зручний пошук. На рисунку 2 видно, якщо за допомогою лупи ввести для пошуку слово «відповідальність», нижче за стрілочками з'явиться пошук по окремих розділах: «Правова база», «Документи», «Питання і відповіді».  

портал RADNUK.COM.UA

Коротко про розділи порталу:

  • «Замовникам» і «Учасникам». На порталі розміщено два окремі розділи — «Замовникам» і «Учасникам», які поділені на спеціалізовані рубрики, щоб було зручно знайти інформацію, необхідну окремо замовнику й учаснику;
  • «Зразки документів». Розділ, у якому розміщено усі потрібні приклади для роботи як замовників, так і учасників. Крім того, щойно вносяться зміни — ми оновлюємо приклади документів з урахуванням змін і слідкуємо за їхньою актуальністю;
  • «Правова база». У цьому розділі розміщено усі необхідні нормативно-правові акти у сфері закупівель;
  • «Журнали». Тут ми спеціально для вас додатково формуємо усі матеріали, які увійшли до друкованих журналів «Радник в сфері державних закупівель»;
  • «Книги». У цьому розділі розміщено підбірки статей та книги, які зручно використовувати для самонавчання та поглиблення знань у певних темах;
  • «Тести». Цей розділ був створений для перевірки знань у конкретних сферах закупівель. Саме тут за допомогою підказок можна отримати персональні рекомендації щодо покращення своїх знань;
  • «Новини». Ми постійно слідкуємо за новинами у сфері закупівель, не пропускаємо головних подій у закупівельній сфері і завчасно інформуємо вас про нововведення та зміни у законодавстві;
  • «Інструменти». В Україні є багато інструментів і сервісів, що допомагають аналізувати та моніторити закупівлі та їх учасників. Тому ми зібрали усі важливі та актуальні інструменти для сфери закупівель, які допомагають з визначенням предмета закупівлі та локалізацією, перевіряють учасників на відповідність вимогам закупівлі, аналізують конкурентів, а також виконують багато аналітичних функцій у закупівлях;
  • «Консультації». Ми 24/7 на зв'язку з нашими підписниками! На порталі 24/7 працює розділ письмових консультацій та консультацій у телефонному режимі. Ба більше, у нас є всі можливі соцмережі, де наші колеги та представники редакції порталу відповідають на питання закупівельної громади. З нами ви ніколи не залишитесь наодинці з робочими проблемами;
  • «Навчання». Підписники порталу мають привілеї! Щомісяця Академія Радник проводить безкоштовні вебінари для підписників порталу на гарячі закупівельні теми. Так вас не оминуть жодні закупівельні зміни чи особливі моменти у сфері закупівель.

Отже, для закупівельника головне знати, де знайти інформацію і слідкувати за змінами. Саме портал RADNUK.COM.UA допомагає замовникам подавати необхідну інформацію і не пропускати законодавчі зміни. 

Усе, що потрібно замовникам і учасникам закупівель, зібрано в одному місці на порталі RADNUK.COM.UA! Саме з порталом RADNUK.COM.UA ваші професійні навички досягнуть найвищого рівня. Нам довіряють. Довіртеся й ви!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: