fbpx
Сьогодні
15:04 31 Бер 2023

"Artwinery" створює новий бренд, який буде присвячений Бахмуту

Фото: Facebook Artwinery

Найбільше виноробне виробництво в Україні та Східній Європі Artwinery створює новий бренд, який уособлює незламність Бахмуту.

Про це в інтерв'ю Східному Варіанту розповіла директорка з маркетингу Artwinery Олександра Чередніченко.

Раніше підприємство працювало та розмішувалось у Бахмуті, та після початку повномасштабного вторгнення рф евакуювалося в Одеську область.

"Ми досить довго розглядали різні варіанти для налагодження бази для нового виробництва. Попри те, що ми маємо дуже значні запаси готової продукції, яких, безперечно, вистачить для того, щоб відсвяткувати перемогу, ми розуміємо, що задля нормальної роботи компанії у майбутньому необхідно відновлювати виробничий процес, не чекаючи повного виснаження запасів", – розповідає директорка з маркетингу Artwinery.

За словами Чередніченко, найближчим часом "Artwinery" повідомлять про новий бренд, присвячений незламному Бахмуту. Для цього вже розроблені дизайни та концепція.

На запитання про повернення до Бахмуту у підприємстві кажуть, планувати відновлення будуть тільки після перемоги, а зараз "наша задача, як і усіх українців, – боротися, жити, перемагати".

Нагадаємо, Сирський заявив, що у ворога все менше ресурсу для штурмів у Бахмуті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: