fbpx
Сьогодні
Відео, фото 09:41 30 Бер 2023

Учора в центрі Києва у багатоповерхівці на 7-му поверсі горіло сміття: є загибла та постраждалі

Фото: ДСНС

У середу, 29 березня, в Печерському районі столиці загорілось сміття у багатоповерховому житловому будинку на 7 поверсі. Під час гасіння вогню в одному з приміщень рятувальники виявили тіло жінки.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Києва.

Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

Як розповіли рятувальники, 29 березня о 14:50 до них повідомлення про пожежу у 9-поверховому житловому будинку на вулиці Рибальській, 13.

"Як виявилося, в загальному коридорі 7 поверху горіло сміття. Бійці ДСНС негайно приступили до евакуації людей та гасіння пожежі. О 15:11 займання було локалізовано на площі 30 кв. м та о 15:20 – ліквідовано", – розповіли в пресслужбі.

у багатоповерхівці Києва пожежа

Фото: ДСНС

у багатоповерхівці Києва пожежа

Фото: ДСНС

у багатоповерхівці Києва пожежа

Фото: ДСНС

Рятувальники додали, що під час гасіння пожежі на 7 поверсі в одному із помешкань рятувальники виявили жінку без ознак життя та передали її медикам. На жаль, лікарї констатували її смерть. Також, бійці ДСНС евакуювали з будинку 22 особи, з яких двоє звернулись за допомогою до фахівців медичної служби.

Довідка

У Борисполі Київської області в четвер, 16 березня, виникла пожежа на території автозаправної станції. Загорівся бензовоз, у якому було 10 тис. літрів пального.

А в Оболонському районі Києва в четвер, 16 березня, у дворі багатоповерхового будинку загорівся автомобіль. У якийсь момент у машині, що палала, вибухнув невідомий предмет.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: