fbpx
Сьогодні
17:23 30 Бер 2023

Рішення для перемоги: волонтери з "Української команди" відправили захисникам першу партію дронів-камікадзе

English version here

Фото: Волонтерський штаб "Українська команда"

Українським воїнам на передову волонтерський штаб "Українська команда" відправив першу партію дронів-камікадзе, які придбали на кошти, що донатили тисячі українців.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook штабу.

У чому проблема?

Під час російської агресії наявність дронів є просто необхідним для проведення воєнних дій. Це "очі" наших військових, проте противник їх виявляє і збиває. Дрони-камікадзе взагалі є ефективним, але на жаль розхідним матеріалом. Тому для ЗСУ потрібно їх дуже багато.

Одні дрони потрібні для міських боїв та здійснення розвідки на невеликі відстані. Інші великі безпілотники потрібні для польотів на довгі відстані та для атаки ворожих складів з БК та технікою.

Яке рішення?

Волонтерський штаб збирає кошти на дрони для ЗСУ.

"Перша партія дронів-камікадзе, на які ви зібрали кошти, вже відправилась на фронт разом з кілограмом вибухівки та вашими "вибуховими посланнями" оркам.

Наші волонтери побували на виробництві безпілотників і прикріпили до кожного з них записку з побажаннями, які були обрані серед інших патріотичних побажань учасників нашого збору", – йдеться у повідомленні.

Як це працює?

Серед побажань російським загарбникам, зокрема, були такі:

  • "На концерт Кобзона",
  • "З Бучі за Руслана, батька 3-х синів! Алла",
  • "Щоб "хароших рускіх" було більше. Андрій" і тд.

Також серед цих дронів є один іменний дрон, на який задонатила 32 000 грн Валерія. З надписом: "Від дідуся та 5 онуків".

"Наш збір "Вибухове послання" триває. Ви задонатили вже мільйон гривень з необхідних 3,5 млн. Залишилося ще 2,4 млн грн! Донатьте! В коментарях пишіть свої вибухові послання ворогу

. Ми відправимо їх нашими "злими птахами"! Ваші послання стануть останніми словами в житті окупантів", – наголошують у штабі.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: